Berentocht 2020

 Help ons kinderen helpen!

Hartelijk dank aan iedereen die van de
Berentocht 2020
zo'n overweldigend succes gemaakt heeft. Jullie waren met bijna 1.200 deelnemers. We hebben erg genoten van de warme reacties van alle gasten en sponsors.

We nodigen je uit om na te genieten samen met ons, door te kijken naar de prachtige foto's. We houden jullie via deze weg ook op de hoogte van de goede doelen die we steunen met de opbrengst. Stay tuned!


Op 11 oktober 2020 organiseerden we de Berentocht. Dit was een avontuurlijke zoektocht met je GSM als spelbegeleider en een unieke kans om ons te "helpen kinderen te helpen"! 

Ook in dit speciale jaar creëerde Kiwanis Pelt Noord Oost een opportuniteit om deel te nemen aan een uniek vernieuwd project “ help ons kinderen helpen”. Dit jaar hadden we wegens de Corona-omstandigheden een unieke formule. 

Hoe ging dit in zijn werk?
Proficiat aan Rene, Annemie en Sandra. JULLIE HEBBEN GEWONNEN! Rene ontvangt de Garmin Vivoactive 4. Annemie wint de Huawei Mediapad T5 en de smartwatch gaat naar Sandra.
Kinderen helpen

De opbrengst van dit evenement gaat integraal naar het goede doel. We ondersteunen verschillende projecten in eigen regio, waar kinderen centraal staan die extra hulp kunnen gebruiken. In de afgelopen 12 maanden steunden we onder andere:

Reacties

Populaire posts van deze blog

Berenfeest 2023

Berenfeest 2022

Materiaalkoffer Pleegzorg